צהרי היום יום חביב ונעים החלטתי לקחת את ילדיי להורי וללכת להתפנק במסעדה החדשה האסייתית הקרובה לביתי ( בפ"ת).
הגעתי עם בטן ריקה 😄 להתענג ולהכיר את הצד הצמחוני , כאשר לצידי חברותיי המתענגות על הצד הבשרי.
כבר בכניסה שלט גדול המציג מסעדה כשרה הפונה גם למגזר הדתי.( חברותיי השומרות שריינו יום ).
רשת פרנג’ליקו הינה רשת שף וסושי בר אשר משלבת, חוויה קולינרית ובילוי.
אחרי 17 שנה בצפון הוחלט לבוא ולפנק גם אותנו ולכבוש את הקהל במרכז.
המטבח האסיאתי של פרנג’ליקו מוכר היטב הודות למנות השף הייחודיות שלו, בדגש על תפריט הסושי המגוון.
חיכינו בסבלנות לטעום את הטעם המענג גם במרכז אז..
מנה טטאקי - פרוסות טונה צרובה (rare)ברוטב טריאקי על מצע סלט סום טאם בעיטור בצל ירוק. לא יכולתי לא לחשוב על הנסיכה שלי שמכורה לטונה . מנה יפה.
פאד קפאו - שזוהי מנת בקר קצוץ, בצל סגול, גזר, שום וצ‘ילי ברוטב פטריות, ג‘ינג‘ר, למון גראס ובזיליקום, מוגש בתוספת אורז מאודה וביצת עין.
נתחיל בהכרות?
הכירו חמוצים יפנים - טעם חמצמץ/ מתקתק מיוחד במינו וחובה ליד המנה העיקרית. קשה להפסיק לנשנש.
שיפודי הסלמון ברוטב טאריקי על מצע סלט טום טאר בעיטור שבבי ציפס בטטה, הגשה המעוררת תאבון, עד לפרטים הקטנים ביותר. מנה יפה ועשירה שזכתה למחמאות רבות.
מנה מדהימה שיכולה להיות גם צמחונית - המנה כוללת טופו / עוף, אטריות, פטריות, בצל לבן ובצל ירוק ברוטב קארי ירוק אינדונזי, קרם קוקוס בוטנים וצ'ילי. מנה מוצלחת ביותר.
טעמתי מהאורז והרגשתי את הקינמון שהעניק לו ייחודיות שונה , אישית מאוד אהבתי .
המנה הצמחונית שלי מושלמת: הירוקה- שבבי אורז מסולסלים, טופו, בצל סגול, ברוקולי, שעועית ירוקה, פטריות, גזר ופלפלים בצבעים ברוטב קרם קוקוס וקארי ירוק אינדונזי. מעט חריף (טבעוני).
התענגתי מכל ביס, מנה טעימה , עשירה בטעמים , חריפה ( מי שאינו אוהב חריף לעדכן מראש ) .
אחת המנות הטעימות שאכלתי בתפריט צמחוני.
אי אפשר לדלג על תפריט הסושי העשיר והמגוון צמחוני / לא צמחוני- טעמים ייחודיים.
נראה לכם שהלכתי בלי קינוח מפנק?
החלק של הקינוח תמיד איכזב את בעלי האוכל בשר. קינוחי פרווה לרוב אינם מוצלחים , הפעם הקינוחים השאירו אותנו המומים ומתענגים . הגשה מדהימה בצנצנות וטעם עשיר ומפנק.
במבחר : עוגת ביסקווטים, סניקרס, אוריאו.
את המטבחים של הרשת מוביל השף יובל חרותי תוך הקפדה על דיוק המנות היוצאות ממטבחי הרשת, עם מנות שף ייחודיות ודגש על תפריט סושי מגוון לצד תפריט אלכוהול עשיר. חומרי הגלם בהם עושה יובל שימוש בכלל הסניפים אינם מאפיינים רשתות מזון מהיר, דבר אשר מעניק למנות טריות וטעמים השמורים למסעדות שף אסייתיות איכותיות.
ברשת מקפידים כל העת על התחדשות וריענון התפריט והתאמתו לחיך הישראלית. לצד זאת השף מעדכן מפעם לפעם במנות ספיישל מתחלפות אשר מוגשות בכל הסניפים.
ממליצה בחום התענגות לחיך מובטחת!!
מוזמנים להתרשם מהמבחר גם באתר http://frangelicobar.com
למסעדה הכשרה בפתח תקווה - http://frangelicobar.com/frangeloco_menus
רשת המסעדות האסייתיות 'פרנג'ליקו' הינה רשת שף וסושי בר בפריסה ארצית, המשלבת בתוכה חוויה קולינרית עם דגש על חוויית בילוי מקיפה. 'פרנג'ליקו' החלה את דרכה בשנת 2000 עם סניף ראשון בעיר חיפה שם פרצה לתודעת חובבי האוכל האסייתי.
ברשת מקפידים כל העת על התחדשות וריענון התפריט והתאמתו לחיך הישראלית. לצד זאת השף מעדכן מפעם לפעם במנות ספיישל מתחלפות אשר מוגשות בכל הסניפים.
ממליצה בחום התענגות לחיך מובטחת!!
מוזמנים להתרשם מהמבחר גם באתר http://frangelicobar.com
למסעדה הכשרה בפתח תקווה - http://frangelicobar.com/frangeloco_menus
רשת המסעדות האסייתיות 'פרנג'ליקו' הינה רשת שף וסושי בר בפריסה ארצית, המשלבת בתוכה חוויה קולינרית עם דגש על חוויית בילוי מקיפה. 'פרנג'ליקו' החלה את דרכה בשנת 2000 עם סניף ראשון בעיר חיפה שם פרצה לתודעת חובבי האוכל האסייתי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה