לזניה זוגית עם קורט של אהבה
מתכון ללזניה באינגליש קייק לולנטיינ'ס דיי
הולנטיינ'ס דיי עוד שניה כאן וזו התקופה שבה כל המאוהבים שוברים את הראש וחושבים על רעיונות כיצד להפוך את הערב הזה לבלתי נשכח.
מתכון לולנטיינס דיי צילום - אפיק גבאי |
מתכון מרשים ללזניה זוגית, באינגליש קייק שיוריד דאגה אחת מלבכם, הרי ידוע שהדרך ללב אדם היא דרך הקיבה.
גם אם אתם לא נחשבים לבשלנים במערכת היחסים וגם אם אתם כן ,המתכון קל, מהיר, נוח להכנה וכיף לאכול אותו גם במיטה. מומלץ להגיש עם נשיקה וקוקטייל אלכוהולי אדמדם.
מתכון מאת : אינס ינאי
אביזרים: תבנית אינגליש קייק רצוי מסיליקון
מצרכים:
חצי חבילת עלי לזנייה של "ברילה"
200 גרם ריקוטה
100 גרם מוצרלה מגוררת
300 גרם תרד קצוץ דק
חצי כוס בזיליקום קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
1 צנצנת רוטב נפוליטנה
כפית מלח
כפית פלפל שחור
1 מיכל שמנת לבישול
קמצוץ אגוז מוסקט
קורט של אהבה
להגשה:
100 גרם פרמזן מגורר
עלי בזיליקום שלמים
ההכנה:
1.מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים ומניחים על נייר אפייה משומן מעט , אחד ליד השני.
2. בקערה עמוקה מערבבים יחד תרד, בזיליקום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, שמנת לבישול , ריקוטה ומוצרלה.
3. בתבנית אינגליש קייק מסיליקון, או מרופדת נייר אפייה מניחים 3 כפות רוטב נפוליטנה.
4. מרפדים את התבנית בעלי לזנייה כך שיצאו כלפי חוץ .
5. מניחים ממלית הגבינות והתרד, מניחים 3 כפות רוטב ומניחים שוב 2-3 עלי לזנייה.
6. חוזרים על הפעולה ומסיימים בעלי לזנייה שעליהם יתרת הרוטב. עוטפים בנייר אלומיניום ואופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות.
7. הופכים על מגש הגשה, מסדרים עלי בזיליקום ומפזרים מעל פרמזן מגורר.
המתכון באדיבות : מותג הפסטה "ברילה",
גם אם אתם לא נחשבים לבשלנים במערכת היחסים וגם אם אתם כן ,המתכון קל, מהיר, נוח להכנה וכיף לאכול אותו גם במיטה. מומלץ להגיש עם נשיקה וקוקטייל אלכוהולי אדמדם.
מתכון מאת : אינס ינאי
אביזרים: תבנית אינגליש קייק רצוי מסיליקון
מצרכים:
חצי חבילת עלי לזנייה של "ברילה"
200 גרם ריקוטה
100 גרם מוצרלה מגוררת
300 גרם תרד קצוץ דק
חצי כוס בזיליקום קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
1 צנצנת רוטב נפוליטנה
כפית מלח
כפית פלפל שחור
1 מיכל שמנת לבישול
קמצוץ אגוז מוסקט
קורט של אהבה
להגשה:
100 גרם פרמזן מגורר
עלי בזיליקום שלמים
ההכנה:
1.מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים ומניחים על נייר אפייה משומן מעט , אחד ליד השני.
2. בקערה עמוקה מערבבים יחד תרד, בזיליקום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, שמנת לבישול , ריקוטה ומוצרלה.
3. בתבנית אינגליש קייק מסיליקון, או מרופדת נייר אפייה מניחים 3 כפות רוטב נפוליטנה.
4. מרפדים את התבנית בעלי לזנייה כך שיצאו כלפי חוץ .
5. מניחים ממלית הגבינות והתרד, מניחים 3 כפות רוטב ומניחים שוב 2-3 עלי לזנייה.
6. חוזרים על הפעולה ומסיימים בעלי לזנייה שעליהם יתרת הרוטב. עוטפים בנייר אלומיניום ואופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות.
7. הופכים על מגש הגשה, מסדרים עלי בזיליקום ומפזרים מעל פרמזן מגורר.
המתכון באדיבות : מותג הפסטה "ברילה",
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה