את העוגה הזו הכנתי עשרות פעמים, הנסיך הקטן לא מוותר עליה. היא טעימה שהיא חמה וגם במקרר . היא קלה להכנה ונימוחה.
מיוצר בטכנולוגיה מיוחדת של זיקוק קר ומותאם לכל מטרת טיגון.
השמן שומר על כל מרכיביו התזונתיים וטעמו ייחודי
ללא חומרים משמרים וללא צבע מאכל
נוצר משמן אורגני איכותי ועשיר באומגה 6,9
שמן אגוז בטכנולוגיה מיוחדת של זיקוק קר
שמן אגוז מיוצר מאגוזי מלך אשר נאספו ונבחרו בקפידה מהסביבה הטבעית שלהם ולא מהונדסים גנטית. השמן מיוצר בטכנולוגיה חדישה ומיוחדת בעלת מתכון עתיק. תהליך הזיקוק מתבצע בטמפרטורה של לא יותר מ – 50 מעלות, כך השמן שומר על המרכיבים התזונתיים והטעם הייחודי. השמן מיוצר מ- % 100 חומרים טבעיים, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל וללא חומרי טעם וריח, כך שנוצר שמן אורגני איכותי אשר שומר על הערכים התזונתיים.
כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובד"צ בית יוסף.
מחיר: כ- 28 ש"ח לבקבוק של ליטר.
להשיג ברשתות מזון, בהן: יוחננוף, זול ובגדול, מחסני מזון חינם פלוס, ובחנויות הטבע.
לפרטים: www.greenyisrael.com
את הריחות מריחים מרחוק והמתכון כל כך קל וגורף מחמאות.
מתכון לעוגת תפוחים עסיסית וטעימה עם שמן אגוזים
מצרכים:
4-5 תפוחים גדולים
5 ביצים
כוס סוכר ( 200 גרם )
2 כוסות קמח תופח ( 280 גרם )
2 כפות גדושות סוכר חום ( דמררה)
כוס שמן אגוזי מלך מזוכך
קורט מלח
וכפית גדושה קינמון
מתכון לעוגת תפוחים עסיסית וטעימה עם שמן אגוזים
מצרכים:
4-5 תפוחים גדולים
5 ביצים
כוס סוכר ( 200 גרם )
2 כוסות קמח תופח ( 280 גרם )
2 כפות גדושות סוכר חום ( דמררה)
כוס שמן אגוזי מלך מזוכך
קורט מלח
וכפית גדושה קינמון
הכנות
1. לקלף את התפוחים ( לא חובה אני אישית מעדיפה ) ולחתוך לקוביות קטנות, לשים בקערה עם אבקת הקינמון וסוכר דמררה.
2. בקערה נפרדת לטרוף את הביצים עם הסוכר ובהדרגה להוסיף את שאר המצרכים (השמן , קמח וקורט מלח)
3. להוסיף את קערת התפוחים ולערבב קלות לעיסה אחת ( אני משתמשת במיקסר )
4. לשמן תבנית ולהעביר את העיסה לתבנית.
5. לחמם תנור רצוי מראש ( כ 10 דקות ) ,180מעלות כ 45 דקות. לבדוק עם קיסם.
ניתן לפזר מעל אבקת סוכר.
בתאבון!!
מידע:
שמן האגוז greeny שמן אגוזי מלך מזוכך, בעל ניחוח אגוזי עשיר.
השמן, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מאגוזי מלך מובחרים והוא מתאים לטיגון, תיבול ובישול מגוון מאכלים.
1. לקלף את התפוחים ( לא חובה אני אישית מעדיפה ) ולחתוך לקוביות קטנות, לשים בקערה עם אבקת הקינמון וסוכר דמררה.
2. בקערה נפרדת לטרוף את הביצים עם הסוכר ובהדרגה להוסיף את שאר המצרכים (השמן , קמח וקורט מלח)
3. להוסיף את קערת התפוחים ולערבב קלות לעיסה אחת ( אני משתמשת במיקסר )
4. לשמן תבנית ולהעביר את העיסה לתבנית.
5. לחמם תנור רצוי מראש ( כ 10 דקות ) ,180מעלות כ 45 דקות. לבדוק עם קיסם.
ניתן לפזר מעל אבקת סוכר.
בתאבון!!
מידע:
שמן האגוז greeny שמן אגוזי מלך מזוכך, בעל ניחוח אגוזי עשיר.
השמן, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מאגוזי מלך מובחרים והוא מתאים לטיגון, תיבול ובישול מגוון מאכלים.
מיוצר בטכנולוגיה מיוחדת של זיקוק קר ומותאם לכל מטרת טיגון.
השמן שומר על כל מרכיביו התזונתיים וטעמו ייחודי
ללא חומרים משמרים וללא צבע מאכל
נוצר משמן אורגני איכותי ועשיר באומגה 6,9
שמן אגוז בטכנולוגיה מיוחדת של זיקוק קר
כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובד"צ בית יוסף.
מחיר: כ- 28 ש"ח לבקבוק של ליטר.
להשיג ברשתות מזון, בהן: יוחננוף, זול ובגדול, מחסני מזון חינם פלוס, ובחנויות הטבע.
לפרטים: www.greenyisrael.com
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה