חברת ליב משיקה לחם טרי ללא גלוטן
לכולנו נראה הכי פשוט לקום בבוקר ללכת לקנות לחם וחלב אבל מה עם מי שלא יכול לצרוך גלוטן?
חברת ליב, נציגת 'שר', משיקה בימים אלה לחם טרי ללא גלוטן ואני טעמתי אותו היום ארוחת הערב.
תודה לאל אני לא רגישה לגלוטן אבל לאחרונה הרופא הטיל עליי להפחית בכמויות בעקבות תרופות שאני נוטלת וזו בהחלט יכולה להיות אופציה אידיאלית.
ערן רהב, מנכ"ל ליב: "צרכני המזון ללא גלוטן תרים אחר האפשרות ליהנות מאכילת לחם טרי, ללא גלוטן. בחודשים האחרונים השקיעה ליב מאמץ רב בכדי לאפשר לצרכנים ליהנות מלחם איכותי וטרי ללא גלוטן ובמחיר הנכון. זוהי הסנונית הראשונה שלנו בקטגוריה".
פאן בלנקו – לחם לבן |
בשלב זה תשווק ליב את סוגי הלחם הבאים:
פאן בלנקו - לחם טרי בעל מרקם רך. הלחם מהווה מקור לסיבים תזנותיים והוא אינו מכיל חומרים משמרים מלאכותיים.
רוסטיקו - לחם טרי מועשר בדגנים ובתוספת זרעים וגרעינים. הלחם מהווה מקור לסיבים תזונתיים ואינו מכיל חומרים משמרים מלאכותיים. בעל מרקם רך ואוורירי, עם קרסט פריך. מתאים במיוחד לכריכים ולטוסטים.
שני סוגי הלחמים בעלי אחוזי שומן נמוכים ביחס ללחמים המובילים בקטגוריה.
על-מנת לאפשר לצרכן הללא גלוטן ליהנות מהמרקם המיוחד של לחם טרי, פיתחו מעבדות שר (Schär) טכנולוגית אריזה ייחודית, הרשומה כפטנט, השומרת על טריות הלחם.
ורוסטיקו – לחם כפרי דגנים |
הלחמים ישווקו ברשתות השיווק ובחנויות המתמחות באריזות של 200-225 גרם,
ובמחיר לצרכן של כ- 13.90 ₪.
שר, חברה המובילה את השוק העולמי מאז 1981, בקטגורית המזון ללא גלוטן, ובעלת נוכחות חזקה בשווק האירופאי ובארה"ב. החברה מייצרת למעלה מ-120 מוצרים ללא גלוטן בקטגוריות שונות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה