קרם כרובית,קרם בצל וקרם חציל בטחינה-טעמים חדשים ומפתיעים בשיתוף השף של צבר, אבי לוי!
מי אוהב לקחת פיתה חמה ולהעביר ניגוב מסלט עשיר בטעמים? צבר שוב מפתיעים והפעם
סדרת מוצרים חדשה ועשירה בטעמים - במרקם קרם ייחודי .
קרם כרובית מהמטבח התורכי - (כשרות רבנות קרית גת) בשנים האחרונות ביססה הכרובית את מעמדה במטבח הישראלי והיום ניתן למצוא אותה במגוון סלטים ומנות פתיחה- אפויה בשלמותה בתנור או כפרחי כרובית בטחינה.
קרם הכרובית טעים במיוחד ומורגש גם טעמו של החומוס.
משקל 240 גרם החל מינואר ברשתות השיווק.
קרם בצל עדין ונימוח מהמטבח המרוקאי - (כשרות רבנות קרית גת) גם הבצל הינו בסיס מושלם לכל מתכון ואף משמש כמעשיר טעם לכל מנה או כריך.
משקל 240 גרם החל מינואר ברשתות השיווק
שני הטעמים החדשים הם פתרון מושלם לגיוון שולחן האוכל, בין אם לארוחת ערב משפחתית ובין אם לאירוח רב משתתפים.
לסדרת 7% שומן מצטרף טעם חדש ואהוב במיוחד סלט חציל בטחינה 7% שומן בלבד, זאת כמובן מבלי לוותר על הטעם הנהדר, המשתלב מצוין בכל ארוחה ביום.
משקל: 250 גרם, יוצעו ברשתות השיווק ובנקודות המכירה החל מתחילת ינואר. כשרות: בד"צ, רבנות קרית גת.
על פיתוח המוצרים ומציאת הטעמים המנצחים מפקח השף אבי לוי, שעמל על השקת הסדרות ומלווה אותן, משלב פיתוח המתכונים, לאורך כל תהליך הייצור ועד להשקתם על המדפים.
קשה לי להמליץ על אחד מהם כי כל אחד מבני ביתי אהב טעם אחר. אני השתלטתי עם החציל ובעלי על הבצל והילד על הכרובית . אז נסו והכירו ותתאהבו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה