יום שלישי, 19 ביולי 2016

חברת "מאכלי עולם" משיקה סדרת תה ירוק בטעמי פירות מיוחדים של חברת TWININGS





היי חברים,

במשך עשור אני שותה רק תה צמחים ונהנת להתנסות במבחר הקיים, תה ירוק בשלל סוגים וטעמים , קמומיל ועוד'

שמחה לשתף אותכם בתה חדש שאני מתפנקת בו בימים האחרונים

התה מחברת "מאכלי עולם" TWININGS - תה ירוק בטעם לימון
ריח הלימון כבר בפתיחת התיון באויר והטעם בהחלט גן עדן! 

חברת "מאכלי עולם" משיקה סדרת תה ירוק בטעמי פירות מיוחדים של חברת TWININGS האנגלית, המתאימה להכנת משקאות צוננים וקינוחים טעימים.

בימי הקיץ החמים אני לוקחת 2 תיונים בקנקן גדול עם קרח וכל בני הבית מתפנקים ממשקה קר צונן וטעים במיוחד.


עוד בסדרה  תה ירוק בטעם פירות יער, תה ירוק בטעם מנגו וליצ'י ותה ירוק בטעם אננס ואשכוליות.
טרם טעמתי אבל בהחלט מסקרן!





סדרת התה הירוק מצוינת להכנה קלה של משקאות תה טעימים ומרווים במגוון טעמי הפירות. 
כמו כן אפשר להכין בעזרתם גם קינוחים טעימים– עוגות, מוס, ג'לי, קרטיבים ועוד.

להכנת משקה קר (1 ליטר): מרתיחים 1 ליטר מים, מוסיפים 3-2 תיונים ומשהים כ-8-5 דקות. מוסיפים סוכר או כל ממתיק אחר. מצננים ושמים במקרר לכמה שעות. 
לפני ההגשה אפשר להוסיף קרח ועלי נענע.




כשר פרווה בהשגחת בית דין צדק דק"ק לונדון ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר מארז תה (25 שקיקים) – 29-24 ₪.





( שווה לעקוב אחרי מבצעים ברשתות )
להשיג ברשתות: טיב טעם, סטופ מרקט, AM-PM, ספייסס, לגעת באוכל, מעדניות וחנויות מתמחות בעזרי אפייה ברחבי הארץ.

הצעות למתכונים

גרניטה תה ירוק עם אננס

רכיבים (להכנת 3-2 כוסות)

2 תיונים twinings תה ירוק בטעם אננס ואשכולית
500 מ"ל מים (שתי כוסות)
1 כף סוכר
מעט אלכוהול (אופציונלי)
כוס קוביות אננס טרי או משומר
מעט מלפפון ירוק מגורד

גרניטה תה ירוק עם אננס


אופן ההכנה

מרתיחים את המים עם התיונים כדקה. מוסיפים סוכר.
מקררים היטב ומקפיאים בכלי של קוביות קרח.
לאחר שהתה הפך לקרח טוחנים בבלנדר משקאות.
מוסיפים את האננס וטוחנים כמה שניות נוספות.
מוסיפים מעט אלכוהול ואת המלפפון הירוק (ללא טחינה)
מערבבים היטב ומגישים.



ג'לי תה ירוק עם פירות יער

רכיבים (להכנת 4 מנות)

1 תיון תה ירוק twinings בטעם פירות יער
2 כפיות סוכר
350 מ"ל מים (1 +1/2 כוסות מים)
כפית שטוחה ג'לטין
חופן פירות יער (טריים או קפואים)


אופן הכנה

משרים את הג'לטין עם 6 כפות מים קרים לפחות 10 דקות.
מרתיחים את שארית המים עם התיון כדקה ומוסיפים סוכר.
מוסיפים את הג'לטין המושרה ומערבבים היטב עד שהג'לטין נמס.
מקררים לטמפרטורת החדר ומוסיפים את הפירות.
מוזגים לכלי הגשה שקופים ומקררים לפחות 4 שעות.
מגישים קר.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה