יום שישי, 22 ביולי 2016

תפוח אדמה ברוטב צ'ילי אדום ואננס מתוק


תפוח אדמה ברוטב צ'ילי אדום ואננס מתוק

  



מצרכים: 

4-5 תפוח אדמה

4 שיניי שום
דבש - כפית
פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם עד חצי כוס
3 כפות שמן זית
פלפל שחור - קורט
מלח - קורט
פפריקה - כף
1/2 כוס רוטב פלפל צ'ילי אדום ואננס מתוק ( השתמשתי בחברת תומר )


אופן ההכנה :

לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות קטנות

להרתיח בסיר כ 10 דקות בלבד
במקביל לערבב את כל יתר החומרים 
לחמם תנור 220 מעלות
לסנן את תפוחי האדמה להכניס למגש
לשפוך מעל את הרוטב שהכנו!
לערבב טוב טוב שכל תפוחי האדמה יתכסו
ולתנור :-)
המלצה : ניתן להשאיר כמות קטנה של הרוטב בחוץ ולאחר חצי שעה להוציא את תפוחי האדמה להפכם ולשפוך שוב רוטב ולפזר מעל שומשום!
בתאבון!!




קצת על המוצר:


רוטבי הצ'ילי החדשים של "תומר" ישדרגו לכם את הארוחה!



חברת "תומר" משיקה סדרה חדשה של רוטבי צ'ילי מעולים: רוטב צ'ילי אדום עם אננס, רוטב צ'ילי ללא תוספת סוכר ורוטב פלפל צ'ילי ירוק

רוטב הצ'ילי הוא כיום אחד הרטבים הפופולריים במטבח הישראלי.

 הוא הגיע אלינו מהמזרח הרחוק ומתאילנד בעיקר. 




הוא משלב חריפות ומתיקות, ומעשיר ומשדרג מגוון מנות.

חברת "תומר", יבואנית מוצרי מזון, מרחיבה בימים אלה את סדרת רוטבי הצ'ילי המיובאים מתאילנד, ומשיקה טעמים חדשים ומיוחדים: רוטב צ'ילי אדום עם אננס, רוטב צ'ילי אדום ללא תוספת סוכר ורוטב פלפל צ'ילי ירוק.

הרטבים החדשים מצטרפים לרוטבי הצ'ילי הקלאסיים שמשווקת "תומר" – רוטב צ'ילי מתוק ורוטב צ'ילי חריף.

מהרטבים אפשר להכין מגוון מנות נהדרות וטעימות. אפשר להשתמש בהם כמרינדה, כתוספת לתיבול, למריחה לפני הצלייה, וכמטבל כמו שהוא לצד המנה. אפשר לשלב את הרטבים בהכנת מוקפצים בסגנון אסייתי כמו עוף, נודלס, ירקות, אטריות אורז, טופו ועוד; למרוח אותם על העוף לפני הצלייה או האפייה (בחום בינוני); להכין מהם רוטב לפסטה; להוסיף אותם לתערובת של קציצות עוף לשדרוג הטעמים; להכין מהם מתבל ספייסי מיונז; לתבל בהם תפוחי אדמה מטוגנים להכנת הום פרייז ועוד.



לכל אחד מהרטבים הייחוד שלו: רוטב צ'ילי אדום ללא תוספת סוכר מתאים במיוחד למבקשים להפחית בכמות הסוכר והקלוריות, רוטב צ'ילי ירוק מתאים לאוהבים מנות חריפות יותר, ורוטב צ'ילי מתוק עם אננס מוסיף לכל מנה טעם ומתיקות מיוחדת של פרי האננס הנפלא. 
הרוטב מתאים להכנת מנת העוף הפופולרית במטבח הסיני – עוף חמוץ-מתוק עם אננס.

כשר פרווה בהשגחת בד"צ בית יוסף והרבנות הראשית לישראל.

מחיר: 10 ₪ לבקבוק של 500 מ"ל.
להשיג ברשתות השיווק.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה