לכבוד חג הפסח מציעה "נווה התבלין" תערובות תיבול איכותיות, המתאימות להכנה של מגוון מנות משובחות - הן לסעודת ליל הסדר והן לפיקניקים בחול המועד
כנשואה לעירקי ובת להורים ילידי איראן הטורשי ( חמוצים ) מידי ארוחה מונחים על השולחן והכל הכנה עצמית ( בעלי האלוף)
לירקות: ( בגדול מה שאתם אוהבים )
4 גבעולי סלרי לחתוך 5 שיני שום לחצות לשניים
1 כרובית - לפרק אותה לפרחים
1 קולורבי בעונה חתוך
1 בצל בינוני לחתוך לרצועות דקות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
חצי כרוב לבן חתוך
2 גזרים
1 פלפל חריף קטן ( בשליטה שלכם כמה לשים לא לשכוח ככל שתשימו חריף יותר ) אפשר להוסיף קישואים
שימו לב לחתוך הכל לרצועות מאין גפרורים דקים
לתבלון בצנצנת
1 כף מלח
כפית בהרט לחמוצים
1/3 כוס סוכר
כוס לימון ( אנחנו לא משתמשים בחומץ אבל ניתן להמיר לכוס חומץ)מים כשלוש -שלוש וחצי כוסות
"נווה התבלין" מתמחה בפיתוח ובייצור תבלינים ותערובות תיבול מיוחדות, המכילים 100% תבלין טהור, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. מוצרי החברה אינם מכילים גלוטן.
החברה פועלת בשוק המקצועי ובשוק הקמעונאי - לאספקת תבלינים ותערובות תיבול מיוחדות לפי דרישה לחברות מזון, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.
לתבלון בצנצנת
1 כף מלח
כפית בהרט לחמוצים
1/3 כוס סוכר
כוס לימון ( אנחנו לא משתמשים בחומץ אבל ניתן להמיר לכוס חומץ)מים כשלוש -שלוש וחצי כוסות
מעט כורכום
אופן ההכנה
לאחר חתיכת הירקות לשטוף אותם טוב להכניס לתוך סיר גדול עם כף מלח ולהשאיר כשעתיים שלוש
בתום כ 3 שעות להוסיף מים, לימון ( או חומץ) וסוכר ולבשל כ 7-10 דקות לא יותר!!
לקראת הסוף להוסיף את הבהרט ניתן גם מעט כורכום.
מצננים ומכניסים לצנצנת
בתאבון !!
חברת "נווה התבלין" (משנת 2000), המתמחה בייצור ושיווק תבלינים ותערובות לתיבול, מציעה לכבוד חג הפסח תערובות תיבול איכותיות וכשרות לפסח, שיסייעו להכין מגוון מנות משובחות – הן לסעודת ליל הסדר והן למנגל בחול המועד.
התערובות המוכנות חוסכות זמן ומאמץ ומאפשרות הכנה נוחה ופשוטה של מגוון מנות ובהן דג צלוי, חרוסת, עוף, בשר, תוספות וירקות.
נווה התבלין מציעה מגוון רחב של תבלינים ותערובות תיבול כשרות לפסח, בהם:
תערובת "טוסקנה" - תערובת התיבול מכילה: שום, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, רוזמרין מיובש, שמן קנולה, מלח.
תערובת "בהרט" - תערובת התיבול מכילה: פלפל אנגלי, זנגביל, אגוז מוסקט וקינמון.
תערובת להכנת "דג צלוי" - תערובת להכנת דג צלוי בתנור, או על המנגל.
התערובת מכילה: פפריקה מתוקה, שום, כמון, מלח וכורכום.
מידע:
לאחר חתיכת הירקות לשטוף אותם טוב להכניס לתוך סיר גדול עם כף מלח ולהשאיר כשעתיים שלוש
בתום כ 3 שעות להוסיף מים, לימון ( או חומץ) וסוכר ולבשל כ 7-10 דקות לא יותר!!
לקראת הסוף להוסיף את הבהרט ניתן גם מעט כורכום.
מצננים ומכניסים לצנצנת
בתאבון !!
חברת "נווה התבלין" (משנת 2000), המתמחה בייצור ושיווק תבלינים ותערובות לתיבול, מציעה לכבוד חג הפסח תערובות תיבול איכותיות וכשרות לפסח, שיסייעו להכין מגוון מנות משובחות – הן לסעודת ליל הסדר והן למנגל בחול המועד.
התערובות המוכנות חוסכות זמן ומאמץ ומאפשרות הכנה נוחה ופשוטה של מגוון מנות ובהן דג צלוי, חרוסת, עוף, בשר, תוספות וירקות.
נווה התבלין מציעה מגוון רחב של תבלינים ותערובות תיבול כשרות לפסח, בהם:
תערובת "טוסקנה" - תערובת התיבול מכילה: שום, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, רוזמרין מיובש, שמן קנולה, מלח.
תערובת "בהרט" - תערובת התיבול מכילה: פלפל אנגלי, זנגביל, אגוז מוסקט וקינמון.
תערובת להכנת "דג צלוי" - תערובת להכנת דג צלוי בתנור, או על המנגל.
התערובת מכילה: פפריקה מתוקה, שום, כמון, מלח וכורכום.
מידע:
המוצרים כשרים לפסח בהשגחת בד"צ "בית יוסף" והרבנות הראשית נתניה.
מחיר מומלץ לצרכן: 10 ש"ח (לאריזה במשקל של 100 גרם).
להשיג ברשתות ובחנויות המובחרות.
מחיר מומלץ לצרכן: 10 ש"ח (לאריזה במשקל של 100 גרם).
להשיג ברשתות ובחנויות המובחרות.
"נווה התבלין" מתמחה בפיתוח ובייצור תבלינים ותערובות תיבול מיוחדות, המכילים 100% תבלין טהור, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. מוצרי החברה אינם מכילים גלוטן.
החברה פועלת בשוק המקצועי ובשוק הקמעונאי - לאספקת תבלינים ותערובות תיבול מיוחדות לפי דרישה לחברות מזון, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה