משדרגים כל ארוחה עם מיונז בטעמים!
חייבת להודות שלא תתפסו אותנו בלי מיונז בבית, הילדים מכורים, אנחנו אוהבים בסלטים ובשדרוג של רוטב ובכלל כל ארוחה יש מיונז על השולחן.
אם תחשבו על זה הרי יש מים ומים בטעמים שמשדרגים לנו את הטעם במעט .
לכן עבורנו כאוהבי ממרחים ושינויים יש הצלחה עם ממרחי "Mayo Gourmet"
השילוב של הטעם והמרקם שמוסיף ונותן חשק לעוד, למרוח בכריך עם המבורגר או כתוספת לכריך אפילו עם נקניק.
הטעם להיט!
קיבלתי 2 סוגים להתנסות מה שיצא שאחד לבעלי ואחד עבורי :-)
בעלי חובב חריף התאהב בתוספת סרירצ'ה חריפה ואני בטעם הפלפל צ'יפוטלה קלוי
חייבת לציין שהרטבים טעימים ועשירים במרקמם!
הניסיון הראשון היה להוסיף את הרוטב החריף על השקשוקה, בעלי התאהב אמר שמשדרג את הטעם , בגט חם , שכבה שלמה של מיונז ושקשוקה להיט!!
כעת אציג בפניכם את הסדרה שחקן חדש וטעים שחברת "מאכלי עולם" משיקה סדרת ממרחי מיונז -"Mayo Gourmet", ב-4 טעמים מיוחדים, במגוון סגנונות של המטבחים השונים – אמריקני, מקסיקני ותאילנדי
תוצרת חברת WOEBER'S האמריקנית – דור שלישי לייצור ממרחים ורטבים (משנת 1905).
הממרחים מוצעים ב- 4 טעמים מעולים ממגוון סגנונות המטבחים – האמריקני, מקסיקני ותאילנדי, והם מתאימים למגוון רחב של מאכלים – לכריכים, לרטבים לסלט, למטבלים, למרינדות לעוף, בשר וירקות ועוד.
הטעמים בסדרה:
מיונז בטעם שום קלוי – Mayonnaise Toasted Garlic - מתאים להכנת כריכי עוף ופסטרמה, לשילוב ברטבים לסלט, להגשה עם צ'יפס ועוד.
מיונז בחריפות מעודנת - Mayonnaise Buffalo kickin' - בטעם אמריקני פופולרי.
מתאים במיוחד לציפוי כנפי עוף לפני הצלייה, להגשה כמטבל עם צ'יפס, להכנת כריכי בשר ועוף ועוד.
מיונז בטעם פלפל צ'יפוטלה קלוי – Chipotle Mayonnais Roasted - בתוספת פלפל צ'ילי צ'יפוטלה - פלפל מקסיקני חריף.
הממרחים מוצעים בבקבוקים לחיצים נוחים לשימוש.
המוצרים כשרים פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל, ובהשגחת ה-OU ניו-יורק ארה"ב.
למעט ממרח המיונז בטעם פלפל צ'יפוטלה שהוא כשר חלבי.
מחיר: 19-23 ₪.
להשיג ברשתות: טיב טעם, סטופ מרקט ומעדניות ברחבי הארץ.
הצעות למתכונים:
טורטיית עוף במיונז בטעם סרירצ'ה
החומרים:
1 עוף בגריל מוכן ( אפשר לקנות מוכן ואפשר להכין).
חבילת טורטיות גדולות
2-3 כפות מיונז בטעם סרירצ'ה פיקנטי
4 עלי חסה טרייה קצוצה
עגבנייה טריה קצוצה
להכנה:
* מפרקים וקוצצים את העוף מהעצם בעזרת סכין ומזלג.
* מערבבים את העוף הקצוץ עם המיונז. מוסיפים בעדינות עגבנייה קצוצה.
* מגלגלים 2 כפות גדושות של תערובת העוף במרכז טורטייה גדולה. מפזרים מעט חסה מעל ומגלגלים.
שוקי עוף בתנור במיונז שום
מצרכים:
6-8 שוקי עוף טרי
2-4 כפות מיונז שום לציפוי
פירורי לחם / פנקו מתובלים במעט מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מעשים היטב שוקי עוף במיונז שום
מניחים במקרר לחצי שעה
מצפים בפירורי פנקו או פרורי לחם.
אופים בחום של 200 מעלות עד שהציפוי זהוב והעוף מוכן לגמרי ( בסביבות 30 דקות ).
לשידרוג אפשר כמובן לטבול בביצה לפני הפירורים ולטגן.
בתאבון!
מיונז בטעם פלפל צ'יפוטלה קלוי – Chipotle Mayonnais Roasted - בתוספת פלפל צ'ילי צ'יפוטלה - פלפל מקסיקני חריף.
מתאים במיוחד כמטבל חריף לצד נאצ'וס, צ'יפס וירקות
טריים. (מכיל מרכיב חלבי).
מיונז בטעם סרירצ'ה – Srircha Mayonnaise - מיונז בתוספת רוטב צ'ילי חריף. מתאים כמטבל לסושי, כבסיס לרטבים תאילנדים ולשימוש במתכוני עוף ובשר.
לחובבי תיבול חריף במיוחד.
טריים. (מכיל מרכיב חלבי).
מיונז בטעם פלפל צ'יפוטלה קלוי |
מיונז בטעם סרירצ'ה – Srircha Mayonnaise - מיונז בתוספת רוטב צ'ילי חריף. מתאים כמטבל לסושי, כבסיס לרטבים תאילנדים ולשימוש במתכוני עוף ובשר.
לחובבי תיבול חריף במיוחד.
מיונז בטעם סרירצ'ה |
הממרחים מוצעים בבקבוקים לחיצים נוחים לשימוש.
המוצרים כשרים פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל, ובהשגחת ה-OU ניו-יורק ארה"ב.
למעט ממרח המיונז בטעם פלפל צ'יפוטלה שהוא כשר חלבי.
מחיר: 19-23 ₪.
להשיג ברשתות: טיב טעם, סטופ מרקט ומעדניות ברחבי הארץ.
הצעות למתכונים:
טורטיית עוף במיונז בטעם סרירצ'ה
החומרים:
1 עוף בגריל מוכן ( אפשר לקנות מוכן ואפשר להכין).
חבילת טורטיות גדולות
2-3 כפות מיונז בטעם סרירצ'ה פיקנטי
4 עלי חסה טרייה קצוצה
עגבנייה טריה קצוצה
להכנה:
* מפרקים וקוצצים את העוף מהעצם בעזרת סכין ומזלג.
* מערבבים את העוף הקצוץ עם המיונז. מוסיפים בעדינות עגבנייה קצוצה.
* מגלגלים 2 כפות גדושות של תערובת העוף במרכז טורטייה גדולה. מפזרים מעט חסה מעל ומגלגלים.
שוקי עוף בתנור במיונז שום
מצרכים:
6-8 שוקי עוף טרי
2-4 כפות מיונז שום לציפוי
פירורי לחם / פנקו מתובלים במעט מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מעשים היטב שוקי עוף במיונז שום
מניחים במקרר לחצי שעה
מצפים בפירורי פנקו או פרורי לחם.
אופים בחום של 200 מעלות עד שהציפוי זהוב והעוף מוכן לגמרי ( בסביבות 30 דקות ).
לשידרוג אפשר כמובן לטבול בביצה לפני הפירורים ולטגן.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה