יום שבת, 17 באוגוסט 2019

מסעדת אמדאו AMADEO בגבעתיים איטלקית, כשרה וטעימה




לא צריך לנסוע עד איטליה בשביל להתפנק בארוחה איכותית, טעימה וכשרה. שלשום נסעתי להתפנק במסעדת אמדאו AMADEO בגבעתיים. וכצמחונית נהנתי מהמבחר העשיר, המגוון והמפנק.
כ-20 דקות מפתח תקווה שוכנת המסעדה המציעה לקהל הרחב אוכל איטלקי מעולה, פינה ירוקה באמצע העיר, מקומות פנימיים בעיצוב מהפנט או בחוץ לאוהבים. 
לשולחן החלו להגיע המנות בהשראתו של השף נדב קמפ תוך הקפדה על חומרי גלם כשרים, טריים ומשובחים ללא פשרות.
בתפריט הושקעה מחשבה רבה המשקפת מבחר עשיר של מנות חלביות צמחוניות וצבעוניות עשירות.
לכבוד השקת התפריט החדש הוזמנתי לארוחה מפנקת ולטעימות וחזרתי עם בטן מלאה וחיוך רחב.


חלק מהמנות שהוגשו לשולחני:

סביצ'ה-עלי אונדיב ממולאות בקוביות סלמון טרי, פלפל אדום, בצל ירוק, פטרוזיליה, מלפפון, שמן זית ולימון על קרם יוגורט וסלסלת עגבניות.
חייבת לציין שהמנה הוגשה בצורה כל כך יפה ומושכת את העין. אני לא אוכלת דגים אז נתתי לשכנתי שהתענגה מכל ביס וציינה בפניי שזו מנה טעימה ביותר סומכת עליה .



קנלוני-ריקוטה ותרד עם רוטב בשמל שמנת מוקרם,יין לבן,קוביות עגבניה ופטרוזליה.

עפתי על המנה- אוהבים גבינות? חובה לטעום מהמנה ולרשום לי מה דעתכם. מאוד אהבתי והתענגתי מכל ביס.



עגבניות קפרזה– עגבניות שרי ,עגבניות, פטרוזליה, נענע, בצל ירוק ,קרעי מוצרלה, מלפפון מקולף וקרוטוני חלה בשמן זית ובלסמי מצומצם. סלט קליל, טעים מעניין ומפנק ביותר. 





פיצה ביאנקה
- רוטב שמנת, זוקיני, עגבניות, מוצרלה ורוקט. על פיצות אני לעולם לא יכולה לומר משהו רע אני מכורה! אבל בהחלט בצק עשיר וטעים , דק , יחסית מעט מאוד רוטב אבל טעים ביותר.




סלט בריאות- קינואה, עדשים, פלפלים, מלפפון, עשבי תיבול, חמוציות, טחינה גולמית וסילאן
מנה מרעננת, טעימה , משביעה וגדולה במיוחד.



בוראטה- כדור מוצרלה שבתוכה שמנת סמיכה ומתקתקה על עגבניות שרי , פסטו, שמן זית, בזיליקום ובלסמי. מנה טעימה, מיוחדת, הגבינה מדהימה והשילוב מעניין ביותר.


ריזוטו סלמון- אורז עגול,קוביות סלמון, גבינת פרמז'ן, חמאה, רוטב שמנת, בצל ירוק, אפונת גינה ותרד. ארוחה טעימה מיוחדת ומשביעה.


במחלקת הקינוחים 
בננות מקורמלות-על נוטלה קרם מסקרפונה, שמנת ודקואז נוגט מנה מדהימה, שילוב של בננה מקורמלת חמה ונמסה בפה מוגשת עם קרם מסקרפונה, דוקואז נוגט ושוקולד נוטלה. 
קינוח קליל , טעם של בננה טריה שנחתכה ועליה מרחו שוקולד. קינוח נחמד. אישית אוהבת בננה מטוגנת והופתעתי לגלות בננה טריה שטעמה הרגיל נשמר.



עוד בתפריט מבחר ענק של מנות כגון:

ניוקי מרווה– חמאת מרווה, תרד, קוביות עגבנייה, שום, ועשבי תיבול.
בלרינה פומדורו- רוטב עגבניות, קוביות עגבנייה, שום קונפי, אורגנו ושמן זית.
קרפציו סלק-סלק מבושל בתחמיץ בלסמי עם שברי פטה ,שקדים קלויים ועשבים
מנות דגים סלמון ומוסר טרי מוגש לצד תפוחי אדמה אפויים בתנור.
שקשוקה לבנה - 2 ביצים ברוטב שמנת בשמל עם פטריות ותרד מוגש עם סלט ירקות, טחינה ופסטו עשבים לצד בייגל ירושלמי.
ברוסקטה קפרזה מנה עשירה שמורכבת מ בייגל ירושלמי, פסטו, מוצרלה פרסקו, עגבניות, עלי בזיליקום ובלסמי מצומצם.
מנת הדגל של המסעדה המבורגר חלומי מוגש לצד פוטטו ציפס ובטטה טעים קראנצ’י ונימוח בפה.





בתפריט הקינוחים שטרם טעמתי: מגדל פרופיטרולים מפחזניות מוגשות לצד גלידת וניל ומפל שוקלד נוטלה- נשמע קטלני חייבת לטעום.
פבלובה– עם קרם מסקרפונה וניל ורוטב פירות יער.

בתפריט הושקעה מחשבה רבה, המשקפת תפריט חלבי עשיר הכולל: מנות דגל חלביות, מנות טבעוניות וצמחוניות מעניינות, קערות של פסטות ורביולי ססגוניות, קינוחים משמחים, מיצי פירות טבעיים סחוטים במקום בטעמי סלק, תפוח, תפוז וגזר וקפה משובח

מידע:
המסעדה מנוהלת על ידי 2 חברה צעירים ובעלי חזון שהגיעו מתחום המסעדנות: יוסי כהן הבעלים של קפה רוטשילד ושותף במסעדת לוגאנו ברמת אפעל וגם הבעלים של מסעדת פקה פקה מסעדת עופות בגריל טעים. טרי ורעיון מקורי. והשותף הנוסף רוני פלח שגם הגיע מהתחום.
ניתן לארח במסעדה עד 70 אורחים והמקום מתאים לכל אירוע: ארוחות עסקים, ארוחות משפחתיות, ארוחה רומנטית. חגיגת ימי הולדת. אירועי גיבוש או סתם להעביר ערב מהנה.



מיקום: מסעדה חדשה באזור החי והבועט, ממש על גבול גבעתיים תל אביב, צמודה לשופרסל, במתחם שביט המפורסם.. מרחק נסיעה קצר מקניון עזריאלי, נושקת בקרבתה לתיאטרון גבעתיים והקניון המפורסם בגבעתיים.

מסעדת אמדאו AMADEO
רחוב עמישב 45 גבעתיים
טל - 03-5456430

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה