יום ראשון, 30 בדצמבר 2018

מתכון לעוגת שוקולד בחושה מפנקת גבוהה וטעימה במיוחד





מתכון לעוגת שוקולד מפנקת גבוהה וטעימה במיוחד


מצרכים
5 ביצים

250 מ”ל שמנת מתוקה ( לפרווה ניתן להשתמש בשמנת ריץ )
200 ג’ סוכר (כוס)
3/4 כוס שמן
כוס אבקת שוקולית
4 כפות קקאו ( 40 גרם) מומלץ אבקת קקאו נא אורגני
2 כפיות תמצית וניל
300 ג’ קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)


ציפוי
250 מ”ל שמנת מתוקה
כף סוכר
200 ג’ שוקולד מריר


קישוט
לפרווה 
גליליות
סוכריות עדשים פרווה
סוכריות ג'לי
חלבי
במקום גליליות ניתן אצבעות שוקולד
שוקולדים / סוכריות וכו


אופן ההכנה

1. מומלץ לחמם את התנור ל 180 מעלות כ 10 דקות לפני

2. להקפיץ את הביצים עם הסוכר כ 5 דקות על מהירות גבוהה ולהנמיך

3. במהירות נמוכה להוסיף את כל הנוזלים ( שמן,שמנת, תמצית וניל )

4. על מהירות נמוכה להוסיף את שאר המצרכים היבשים ולערבב עד שהבלילה אחידה.

5. להעביר את הבלילה לתבנית מומלץ גודל 26

6 בתנור כ 45 דקות רצוי לבדוק לאחר כ 40 דקות

7. על אש קטנה או במיקרוגל לחמם את הציפוי שמנת+ שוקולד מריר ומעט סוכר

8. לצפות את העוגה

9. למעוניינים בעוגת ממתקים ניתן מסביב בעוד שהשוקולד חמים להדביק גליליות / אצבעות שוקולד ולקשט כראות עינכם.

העוגה יוצאת גבוהה / נימוחה / טעימה ומעולה כעוגת יום הולדת
בתאבון!!

לשואלים על הקקאו אני אוהבת להשתמש באבקת קקאו של "תבואות" אורגנית ו 100% טהורה. טעמה איכותי יותר וניתן לרכוש בבתי טבע בעיקר.
ניתן להשתמש בה גם להכנת משקאות חמים וקרים, מאפים וממרחי שוקולד נהדרים



מידע:
הקקאו הנא לא עובר תהליך של קלייה, והטמפרטורה במהלך שלבי עיבודו אינה עולה על 45 מעלות, כך שהערכים התזונתיים שלו נשמרים כמו גם טעמו המשובח.
פולי הקקאו הנא (raw) נחשבים לסופר פוד. טעמם עז והם עשירים בנוגדי חימצון, בויטמין C ובמינרלים ובהם ברזל, מגנזיום, סידן ואבץ. בנוסף, אבקת הקקאו של תבואות מיוצרת מפולי קקאו אורגניים, הנקיים מחומרי הדברה וכימיקלים.

אבקת הקקאו העשויה מפולי הקקאו הגולמיים, משמרת את הטעם המיוחד ואת ערכם התזונתי. מהקקאו אפשר להכין משקאות חמים וקרים, מאפים, עוגות ועוגיות, ממרחי שוקולד נהדרים ועוד מגוון מאכלים.


כשר בהשגחת בד"צ בעלז והרבנות מטה יהודה.
מחיר: 29.90 ₪ לאריזה של 200 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
לפרטים: www.tvuot.co.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה