יום שבת, 10 בנובמבר 2018

יום הנאצ'וס הבינלאומי בטעמים מפתיעים במיוחד ומתכון לטאמלס בסלסלה ורדה טעים במיוחד!



גיא מורג, הבעלים של ספייסז: "כרשת אשר מטרתה להנגיש ללקוחותיה את החידושים והטעמים הקולינאריים האחרונים מכל העולם, אנו שמחים להשיק את הטמאל'ס, אשר ישדרג כל ארוחה מקסיקנית ביתית במינימום מאמץ ובמקסימום טעם



הם טעימים, הם יכולים להיות חמים, עם אבוקדו, חריפים , כארוחה או כנישנוש בצד. השבוע לקחתי חלק בחגיגת יום הנאצו'ס הבינלאומי ונסעתי לקניון איילון לחנות ספייסז SPICES להנות מארוחה מפנקת במיוחד.

במסגרת החגיגה השיקה רשת ספייסז Spices את מוצר המזון החדש tamales מבית המותג המקסיקני
Tres Pesos ואנחנו הגענו לטעום ולהכיר.
4 מנות הוגשו לשולחננו מבית מותג האוכל המקסיקני Trespesos הנמכר ברשת ספייסז , במקביל הוכנו קוקטיילים מיוחדים שהתמזגו מעולה עם הארוחה.






את הארוחה התחלנו במנה טעימה במיוחד, מודה הופתעתי נאצ'וס עבורי נישנוש יבש אבל נאצו'ס סופרים - מנה צמחונית,חמה, טעימה ומפנקת. עם ממרח אבוקדו מעל ומעט חריפות .צלחת שכולה חגיגית צבעים וטעמים.





טאמלס בסלסה ורדה - המנה עטופה בעלי תירס , פותחים ואוכלים. מתגלה "ממולא" דרום אמריקני טעים במיוחד ומשביע.
המנה שהוגשה צמחונית אבל ניתן לגוון את הטמאל'ס בתוספות כמו בשר, עוף, דגים ואף במילוי מתוק.
על פניה המנה ניראת פשוטה אבל בתוכה מתגלה הפתעה. שילוב הרוטב והמילוי הפך אותה למנה טעימה במיוחד,ייחודית ומאתגרת. שפים ידועים ברחבי העולם מגישים טמאלה קטן כתוספת למנה עיקרית. 

ניתן להשיג ברשת ספייסז מבית טרס פסוז.





המתכון: (ניתן לרכוש ברשת ספייסז מוכן במחיר 49.90 ש"ח למארז)

הצעת הגשה:
6-8 טמאלס
50 מ"ל שמן תירס או שומן אחר לטעמכם (שומן אווז מומלץ במיוחד)
1 ו-1/2 כוסות קמח תירס מקסיקני לבן
1 כוס מים
מלח
פלפל לבן
מעט סוכר
8-6 עלי תירס שלמים, טריים או מיובשים. את המיובשים משרים במים פושרים שעתיים לפני ההכנה

למלית:
250 גרם פריחול'ס מוכן

הכנה:
1. ממסים את השומן עם המים בסיר קטן. מקררים מעט.
2. מערבבים את כל חומרי המלית ומניחים לחצי שעה, עד שהמים ייספגו והבצק יתייצב.
3. יוצרים 8-6 כדורים בצורת ביצה.
4. משטחים את "ביצי" הבצק בידיים או בטורטיה פרס לצורה אובלית (שייכנסו בתוך עלי התירס) ומניחים את הבצק המשוטח על עלה של תירס, לאורכו. ממלאים בכף גדושה פריחול'ס. סוגרים בקיפול ומכסים בעלה. קושרים את העלה בעזרת "חוט" מעלי התירס.
5. ממלאים מים בתחתית סיר אידוי, ומניחים את הטמאל'ס על רשת האידוי. מכסים במכסה הדוק.
6. לפני ההגשה מרתיחים את המים ומאדים 20-15 דקות עם מכסה.
7. מכינים רוטב כרצונכם, או מגישים עם רוטב מהבשר/עוף/ דג שהוגש עם הטמאל'ס.

את המנה השלישית לא אכלתי ( צמחונית) אבל יושבי השולחן התענגו - טאקו סטייק קצוץ ברוטב פיביל ואדובו.


אי אפשר לסיים ללא קינוח מפנק, טעים ומתוק במיוחד- צ'ורוס במטבל שוקו מקסיקני 







הקוקטיילים שהוגשו לשולחננו:

נאצ'ו ליברה:

טקילה, סירופ אגבה וסירופ פסיפלורה ובירה- קישוט אשכולית אדומה ונענע- עלינו טקילה וסירופ פסיפלורה



מרגריטה עם טוויסט:

טקילה, ליקר תפוזים, ליים, תמר הינדי וחומץ בלסמי 6% (ליקר, טקילה וליים עלינו)



טרופיקל סאנסט:

טקילה, מי קוקוס גויבה, מיץ אננס, סירופ פופקורן, סירופ תות בסוף לקישוט- עלינו טקילה, סירופ פופקורן , סירופ תות) סוכריות לקישוט ושוקולד



מידטרניאן מוחיטו:

טקילה, תמצית שקדים, מי ורדים, ליים וסודה (עלינו נענע ולימון או ליים לקישוט)








מידע:
דף הפייסבוק : https://www.facebook.com/spices.center
ביום הרווקים הסיני 30% הנחה על כל האתר 11-12.11
קישור לאתר: http://www.spicesonline.co.il

רשת חנויות Spices מונה 9 סניפים בפריסה ארצית מהם סניפי אאוטלט בביל"ו סנטר, במרכז הקניות החדש 'מבנה' חולון, באשדוד וסניף חדש במתחם חוצות המפרץ , חיפה
המחלקות השונות בחנויות מציעות מבחר מרהיב של מוצרי מזון, חומרי גלם, כלי בישול ואפייה, שנבחרו בקפידה כך שיעמדו בסטנדרטים הגבוהים של הרשת.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה