יום שבת, 22 בספטמבר 2018

מוקפץ צמחוני משגע עם נתחי סויה דמויי עוף טבעוניים



חדש מטבעול!
נתחי סויה בטעם עוף עסיסיים, טבעוניים ועשירים בחלבון לשילוב במגוון מתכונים!

כצמחונית מילדות רבים שואלים אותי מה את אוכלת?רגע לפני שהמוצר נכנס למקררים של רשתות השיווק ערכתי מבחן טעימה.
בשנים האחרונות גברה המודעות לתחליפי בשר טעימים ביותר כמו כן הדרישה של הצרכנים הולכת וגדלה.

כעת טבעול משיקה "נתחי סויה דמויי עוף" המתאימים למגוון תבשילים צמחוניים בינהם : מוקפצים, תבשילי עוף, סלטים ועוד'.
ואני הכנתי לי ארוחה טעימה , עסיסית, טבעונית ומלאה בחלבונים. תחליף מצויין לבשר ומנה עשירה.



מצרכים:
אני הכנתי עם :
1 גזר
חתיכת כרוב
1 גמבה אדומה
1 גמבה צהובה
1 בצל סגול 
2 ראשי שום
כרוב חתיכה 
ניתן לשדרג את המוקפץ עם מגוון ירקות לפי הטעם- פטריות, בצל ירוק ועוד'


לטגן את נתחי הסויה בנפרד עד השחמה

לטגן במחבת נפרדת את הירקות
אטריות ביצים רחבות - חצי חבילה
מלח / פלפל
4 כפות רוטב אסייאתי
4 כפות רוטב ספייסי צ'ילי
2 כפות רוטב סויה

את הרוטב ניתן לשדרג ולשנות לפי הטעם 
מומלץ לפזר קשיו/ בוטנים / שומשום קלוי

אופן ההכנה:

1. לחתוך עת הירקות לרצועות
2. לבשל בסיר נפרד את האטריות לפי הוראות יצרן
3. מטגנים ראשית במחבת את הבצל והשום ולאט לאט מוסיפים את שאר הירקות
4. במחבת נפרדת מטגנים לפי הוראות יצרן את נתחי הסויה כ 15 דקות.
5. מוסיפים את האטריות לירקות ומערבבים עם הרטבים בטיגון קל נוסף.
6. מוסיפים את נתחי הסויה
7. מערבבים קלות וטועמים אם חסר תבלינים / רטבים מוסיפים ומערבבים קלות מספר דקות.

לערבב הכל יחד
מגישים חם עם מעט בוטנים / שומשום קלוי / קשיו.
בתאבון!!


תוך דקות יש מנה חמה , טעימה וקלה להכנה, נראה כמו עוף ומזין כמו עוף
נתחי הסויה עסיסיים וטעימים במיוחד עם המון חלבון . טיגנתי אותם לפי הוראות היצרן וצירפתי למוקפץ טעים שהכנתי במקביל.


מידע נוסף:
נתחי סויה דמויי עוף הינו מוצר טבעוני המכיל 6 מרכיבים בלבד (מים, חלבון סויה, שמן קנולה, חומץ, תמצית שמרים ומלח) והם מהווים מקור לחלבון מן הצומח: 21.6 גרם חלבון ב- 100 גרם (כאשר מקובל לקבוע כי ב- 100 גרם עוף יש כ- 23 גרם חלבון). המוצר עומד בהנחיות משרד הבריאות לינואר 2021 וכן ללא חומרים משמרים כמו כל מוצרי טבעול.

נתחי סויה דמויי עוף 350 גרם. כשרות בד"צ מנצ'סטר.
עפ"י אתר mysupermarket טווח המחירים: 29.9

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה