יום חמישי, 26 באפריל 2018

אסם פלוס סדרת פסטות עם תוספת חלבון טעימה במיוחד




אסם מרחיבה את מגוון סדרת "אסם פלוס" 
ומשיקה פסטה ופתיתים עם 50% יותר חלבון



המוצרים מצטרפים לסדרת מוצרי "אסם פלוס " שהושקה במאי 2017 


פעם בשבוע אני מכינה לילדים ארוחת ערב המשלבת פסטה עם גבינות ועשבי תיבול . הילדים מתענגים והסיר מתרוקן במהירות.
לאחרונה נוסף פלוס חדש "אסם" מרחיבה את סדרת ,אסם פלוס" ומביאה מוצרי פסטה ופתיתים בתוספת 50% יותר חלבון.
אופן ההכנה זהה והטעם הרבה יותר בשרני .
מדובר בפיתוח ייחודי המאפשר להעשיר את הפסטה והפתיתים האהובים של אסם בחלבון איכותי מבלי לפגוע בטעם ובמרקם של המוצרים המקוריים, המוכרים בכל בית בישראל. סדרת " אסם פלוס חלבון" מהווה המשך למסע התזונתי של אסם, במסגרתו היא פיתחה מוצרים טעימים ואיכותיים בעלי תרומה תזונתית ייחודית המועשרים ב קמח מלא, סיבי שיבולת שועל, ירקות וכעת גם בתוספת חלבון. 



המצרכים
פסטה פנה
שמן זית
עשבי תיבול
2 שיני שום
גבינות ( אני משתמשת בעזים וגבינה צהובה אבל ניתן כל גבינה שאתם אוהבים )

אופן ההכנה:
לבשל את הפנה חלבונים ( יותר מהזמן המומלץ לרוב כ 30 דקות רצוי לטעות לאחר 20 דקות ולבדוק אם מוכן )
בסיר נפרד לשים 4 כפות שמן זית עם עשבי תיבול  ושיני שום קצוצים
לאחר מספר דקות להוסיף את שאר הגבינות
לסנן את הפסטה ולצרף אותה לחגיגת גבינות
לערבב
ובתאבון!!

מוצרים חדשים נוספים בסדרת "אסם פלוס": פסטה פנה, ספגטי ופתיתים המכילים 50% יותר חלבון.

החלבון במוצרי הפסטה והפתיתים החדשים מורכב משילוב של דגן (חיטה) וקטנייה (אפונה), המהווה חלבון איכותי יותר מאשר חלבון שמקורו בחיטה בלבד. 
ידוע כי חלבון מהווה מרכיב משמעותי בתזונה נכונה ולאחרונה המודעות לחשיבותו גדלה בקרב הציבור. אורלי פיינה, דיאטנית קלינית ומנהלת תחום התזונה באסם: "לחלבון תפקיד חשוב בתזונה שלנו, הוא מסייע בבניית תאים וביצירת הרקמות ותומך בתהליך הגדילה ובניית השרירים". 



בתאבון!!

כשרות: בד"צ ירושלים העדה החרדית.
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה