במשך שנים ניסיתי את הקינואה ולא הצלחתי להתחבר אליה, חכמים אמרו לי שהכל תלוי בתבלון אבל לא הקשבתי ודיי מאסתי לאכול משהו שלא טעים לי.
כעת נעשה ניסיון אחרון אבל צפו להפתעה 😜
קיבלתי להתנסות 3 סוגים של אבקות מרק והפעם הוחלט לנסות אבקת מרק עדשים לשידרוג הטעם.
מצרכים:
קינואה / מעט עדשים
בצל גדול
תבלינים לפי הטעם פלפל, מלח, אבקת מרק עדשים של אסם , פפריקה חריפה
עשבי תיבול ( אני אהבתי נענע+ פטרוזיליה )
חמוציות
מעט שמן קנולה
אופן ההכנה
לקצוץ בצל גדול ולטגן בסיר עם מעט שמן, להוסיף את התבלון ( לפי טעמכם ) פלפל שחור מעט, מלח, אבקת מרק עדשים של אסם
לערבב מספר דקות עד הזהבת הבצל ולהוסיף 1 כוס קינואה + 2 כוסות מים ולערבב על אש קטנה.
להפרד לשלום כ 12 דקות ולעבור לקצוץ את הירק .
זו ההפתעה השדרוג הקטן שהפך את התבשיל למוצלח ביותר בתוספת חמוציות.
לערבב מספר דקות עד הזהבת הבצל ולהוסיף 1 כוס קינואה + 2 כוסות מים ולערבב על אש קטנה.
להפרד לשלום כ 12 דקות ולעבור לקצוץ את הירק .
זו ההפתעה השדרוג הקטן שהפך את התבשיל למוצלח ביותר בתוספת חמוציות.
לאחר כ 12 דקות התבשיל מוכן פיזרתי על הצלחת מעט חמוציות / כל העשבי תיבול
והתמונה לפניכם.
בתאבון!!
את התבשיל אפשר להגיש כמו שהוא, ואפשר גם לשלב אותו במגוון מתכונים – פלפל או כרוב ממולא, כיסוני בצק ממולאים (אפשר לשלב גם בשר טחון מבושל), להכין בורקס פילו, להכין סלט קר עשיר (להוסיף חמוציות, פטרוזיליה, בצל ירוק וגרעיני חמנייה).
ולכל חסידי הבריאות , אני לא מוותרת על אבקת מרק ומשתדלת לקנות את הטוב ביותר! אסם השיקו סדרת מרקי תיבול עם מרכיבים טבעיים בלבד: עדשים, קטניות פיקנטי וירקות שורש.
בנוסף, פתחו באסם מרקי תיבול עוף וטעם עוף מופחתי נתרן
מרק קטניות פיקנטי מרכיבים טבעיים בלבד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה