מעדיפה להזמין שליח מפציריה ..למרות שאין כמו המרכיבים של הבית הגבינה האיכותית והרסק הטרי
אבל למי יש כוח להתפיח את הבצק 😜
אסם הסתכלה עלינו האמהות וחשבה איך להפוך את החיים שלנו לקלים יותר :-)
ומצאה פתרון מצויין: קמח שמרים להכנת בצק לפיצה ב-5 דקות בלבד!
נשמע לכם לא מציאותי? גם אני בהתחלה חשבתי כך עד ש..התחלתי את ההכנות ואופס האוכל מוכן
על הקמח יש הוראות הכנה :
שופכים את הקמח לקערה מוסיפים שמן ,מים וטיפה מלח לשים לבצק ( אצלי הכל במיקסר אם כבר אז להתפנק עד הסוף ) שמים לתפיחה 5 דקות ויש לכם בצק לפיצה.
כל ההוראות להכנת הבצק רשומים מאחורי השקית .
אחרי 5 דקות תפיחה העדפתי לקלח את קטני ולשים את הבצק במקפיא לכמה דקות ואז המרקם היה מושלם ונוח !
מחלקים את הבצק ל-2 יחידות (2 פיצות) שמים בתבנית מחוררים עם מזלג ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל 4-5 דקות בלבד.
מוציאים מורחים רוטב עגבניות של פרפקטו טעים ומוסיף מאוד לטעם הפיצה ומעל מפזרים תוספות שאוהבים .
מכניסים לתנור לעוד 10 דקות או עד שהגבינה מבעבעת ובתאבון!!
הפיצה של רומי :-) |
הפיצה שלי |
אז אצלנו בבית איך שניגשתי להכין צד אחד רומי צד שני שביט והם רוצים להכין , חילקתי את הבצק לשניים וכל אחד התפנק ושם תוספות לעצמו .
שביט בחר להכין לו פיצה עבה ורומי בחרה פיצה דקה וחייבת לציין שהטעם היה מושלם הבצק טעים ביותר ואין צורך לשנות כלום!!
קמח שמרים להכנת פיצה כשר בכשרות בד"צ
ניתן להשיג ברשתות השיווק המובילות ברחבי הארץ.
למתכונים נוספים עם הבצק : אתר בישולים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה