יום שני, 26 בדצמבר 2016

כל אחד והניגוב שלו, צבר משיקים 2 טעמים מטריפים חדשים




היי חברים,
יש מישהו שלא אוהב חומוס? אז מזמינה אותכם עכשיו לניגוב בטעמים חדשים!!

צבר מפתיעים, חומוס עם בצל מטוגן וחומוס עם פלפל שיפקה


חומוס עם פלפל שיפקה מכיל 63% חומוס מבושל
חומוס עם בצל מטוגן מכיל 61% חומוס מבושל

2 שילובים מנצחים!

אני אישית אהבתי את הבצל המטוגן ומיד חיממתי פיתה חייב לנגב ולטעום.




במקביל בעלי היקר פתח את פלפל השיפקה טעים וחריף ומבעלי החומוס קיבל ציון גבוה ++



צבר אפילו דואגים לשלום בית כל אחד קיבל טעם :-)

שילובים מנצחים והכי טעימים שיש, מעוררים תיאבון ולכל אוהבי החריף החומוס החדש עם פלפל שיפקה להיט!!

חייבת לציין ש 2 הטעמים החדשים הם שילובים מאוד טובים ובהחלט שנינו אהבנו אבל כל אחד התחבר ולקח אחד לידו .


פלפל שיפקה


לדברי ציפי המר, מנכ"לית סלטי צבר, "השנה השקנו לא מעט מוצרים חדשים אשר התמקדו בעיקר בסגמנט הפרימיום בקטגוריה – סדרת חומוס טחינה וסדרת חומוס ביבוב, ששינו את פני מדף הסלטים. הפעם אנו נותנים מענה לצורך הצרכני בגיוון בחומוס האהוב והמוכר שלנו, ואין לי ספק כי הצרכנים ייהנו מהחדשנות הטעימה במיוחד הזאת".

חומוס עם תוספת בצל טעים 



לדברי השף אבי לוי
, היועץ הקולינארי של סלטי צבר, "אנחנו יודעים שהצרכן הישראלי מאד אוהב חריף – מעל 70% מהישראלים. לפלפל שיפקה שלנו יש בהחלט טעם חריף כמו שצריך ונלווית לו חמיצות קלה שמוסיפה לו טוויסט המבדל אותו מפלפלים חריפים אחרים. התוספת של הבצל המטוגן, עם הטעם המתקתק המיוחד, הוא בגדר אחד הטעמים הנפלאים שיש, ויהיה תוספת נהדרת לחומוס שלנו".

ועכשיו הדילמות הקשות של החיים חומוס עם בצל או חומוס עם פלפל שיפקה
במה אתם הייתם בוחרים?



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה