סדרת קינוחים מושקעים לאירוח מושקע אך בהכנה פשוטה ומהירה
לחסוך זמן עבודה באירוח? בחגים?
יטבתה מרחיבה את קטגוריית השמנת עם קינוחי שמנת- פנקוטה ופלאן קרמל ושמנת צמחית היחידה בשוק על בסיס שמן קוקוס
היי חברים ,
אם יש משהו שאני אוהבת בארוחה זה בעיקר את הקינוח!
יש קינוחים שעד היום לא הכנתי, דמיינתי שעות של הכנה ומתכון קשה.
לאחרונה התנסתי בקרם ברולה של יטבתה והופתעתי שב 5 דקות עבודה שילדתי בת ה 8 הכינה יצא קינוח מושלם!
השבוע הכנתי את קרם הברולה שיצא מדהים בטעמו וב 5 דקות הכנה!!
קרם ברולה השמן ביותר מבחינת הקינוחים 19%
קרם ברולה |
הוראות הכנה :
לשפוך את התכולה לסיר
לערבב עד מצב של רתיחה ויש מעט בועות
למזוג לכוסות אישיות
לאחר כשעתיים ולדעתי רצוי לפחות 4 שעות להניח סוכר חום מי שיש לה מבער(ברנר) לשרוף מעל את הסוכר החום ואם לא ניתן לקשט בלי
בתאבון!!
מידע והסברים מהקרטון עצמו
סדרת קינוחי השמנת החדשה של יטבתה כוללת שלושה קינוחים: קרם ברולה, פלאן קרמל ופנקוטה, להכנה ביתית על בסיס שמנת מתוקה, כל שצריך לעשות הוא- לחמם, למזוג לכוסות, לצנן ולהגיש.
בנוסף, משיקה יטבתה לראשונה שמנת צמחית - היחידה על בסיס שמן קוקוס וללא שמן דקלים. שמנת איכותית, במתיקות מעודנת המתאימה לקינוחי פרווה וזכתה לציונים גבוהים במבחני הטעם.
ניתן להשיג בכל נקודות המכירה.
טיפים:
למרות שכתוב שעתיים לפני הגשה הרגיש לי במקרר שלי 4 שעות לפחות אז רצוי לתת יותר זמן
הדמררה פחות אהבתי בלי לשרוף במבער למי שאין מבער עדיף לשקט באבקת סוכר
וסידרתי לכם קופון הנחה שווה! נותר להדפיס
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה