סדרת קינוחים מושקעים לאירוח מושקע אך בהכנה פשוטה ומהירה
לחסוך זמן עבודה באירוח? בחגים?
יטבתה מרחיבה את קטגוריית השמנת עם קינוחי שמנת- פנקוטה ופלאן קרמל ושמנת צמחית היחידה בשוק על בסיס שמן קוקוס
היי חברים ,
אם יש משהו שאני אוהבת בארוחה זה בעיקר את הקינוח!
יש קינוחים שעד היום לא הכנתי, דמיינתי שעות של הכנה ומתכון קשה.
לאחרונה התנסתי בקרם ברולה של יטבתה והופתעתי שב 5 דקות עבודה שילדתי בת ה 8 הכינה יצא קינוח מושלם!
השבוע הכנתי את קרם הברולה שיצא מדהים בטעמו וב 5 דקות הכנה!!
קרם ברולה השמן ביותר מבחינת הקינוחים 19%
![]() |
קרם ברולה |
הוראות הכנה :
לשפוך את התכולה לסיר
לערבב עד מצב של רתיחה ויש מעט בועות
![]() |
למזוג לכוסות אישיות
![]() |
לאחר כשעתיים ולדעתי רצוי לפחות 4 שעות להניח סוכר חום מי שיש לה מבער(ברנר) לשרוף מעל את הסוכר החום ואם לא ניתן לקשט בלי
בתאבון!!
![]() |
מידע והסברים מהקרטון עצמו
![]() |
סדרת קינוחי השמנת החדשה של יטבתה כוללת שלושה קינוחים: קרם ברולה, פלאן קרמל ופנקוטה, להכנה ביתית על בסיס שמנת מתוקה, כל שצריך לעשות הוא- לחמם, למזוג לכוסות, לצנן ולהגיש.
בנוסף, משיקה יטבתה לראשונה שמנת צמחית - היחידה על בסיס שמן קוקוס וללא שמן דקלים. שמנת איכותית, במתיקות מעודנת המתאימה לקינוחי פרווה וזכתה לציונים גבוהים במבחני הטעם.
ניתן להשיג בכל נקודות המכירה.
טיפים:
למרות שכתוב שעתיים לפני הגשה הרגיש לי במקרר שלי 4 שעות לפחות אז רצוי לתת יותר זמן
הדמררה פחות אהבתי בלי לשרוף במבער למי שאין מבער עדיף לשקט באבקת סוכר
וסידרתי לכם קופון הנחה שווה! נותר להדפיס
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה