יום שלישי, 7 ביוני 2016

עוגת תפוזים נימוחה ורכה מושלמת לכל ארוע!


מה דעתכם על עוגת תפוזים... קבלו מתכון מדהים

המרכיב הסודי שלי בכל אפיה ואף בעוגה קרה היא גרידת לימון, למרות שילדיי לא אוהבים לימון הם לא חשים אותו בעוגה והטעם - מווושלם!!

היום נכין עוגת תפוזים ועוד מספר ימים לקראת שבועות נפגש עם עוגת גבינה מושלמת!!

למצרכים:
4 ביצים
1 כוס סוכר ( אני השתמשתי בחום של סוגת )
2 כפיות תמצית וניל סוגת

1 שקית אבקת וניל
גרידה מ-2 תפוזים בעונה / לימון
1 כוס מיץ תפוז סחוט
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח + 2 כפות
1 שקית אבקת אפיה 

אבקת סוכר לקישוט / קוקוס




להכנה:
להקציף במיקסר במהירות גבוהה את הביצים, הסוכר והווניל





 עד שמקבלים תערובת בהירה מאוד ותפוחה




להוסיף את גרידת התפוז או גרידת לימון ( אני הוספתי 2 כפות קוקוס של סוגת ) , להנמיך את פעולת המיקסר למינימום.
לערבב יחד את מיץ התפוזים והשמן בקערית ולשפוך בזרזיף דק לתוך המיקסר תוך כדי פעולתו. 

בקערה נוספת לערבב את הקמח ואבקת האפייה ולשפוך גם כן לתוך המיקסר, לערבל עוד כמה סיבובים עד שהבלילה אחידה ואין גושי קמח.







התערובת יוצאת נוזלית אבל תפוחה







ניתן לחלק ל 2 תבניות או לתבנית אחת גדולה
עוגה קלה וטעימה בטירוף!!



לפזר בנדיבות אבקת סוכר 




הוסף כיתוב



בתאבון!!







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה