תפוח אדמה מוקרם טעים בטירוף!!
מצרכים:
7 תפוחי אדמה
מיכל שמנת לבישול ( מיכל גדול )
60 גרם גבינה צהובה מגורדת
60 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
חצי כוס חלב ( 70 מ"ל )
2 שיני שום כתוש
תיבלון: פלפל שחור גרוס, מלח, אבקת מרק וניתן להוסיף מעט עשבי תיבול לפי הטעם ( פטרוזיליה וכו כחצי כפית )
קולפים את תפוחי האדמה
פורסים לפרוסות דקות
מכניסים את הפרוסות הדקות לסיר עם מים על הגז בין 5-10 דקות בלבד!!
מסננים את תפוח האדמה מהמים ומסדרים בשורה בתבנית .
במחבת חמה שמים את שאר המצרכים שמנת, חלב, שום, גבינה צהובה ופרמז'ן ואת שאר התבלינים ומערבבים עד שהגבינות נמסות
שופכים את הכל על תפוח האדמה ומחממים תנור ל 180 מעלות!!
לאחר כשעה וריחות הבית המדהימים התפוח האדמה מוכן!!
בתאבון!!
המלצה : ניתן לקראת הסוף להרים את התבנית למעלה בתנור על מנת שתפוח האדמה ישחיר יותר .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה